Kinnarin uuden koulun mallitilat ovat valmistuneet

Uusi Kinnarin koulu tulee tarjoamaan hienot ja toimivat tilat tuleville käyttäjille. Mallitilat antavat tästä jo hyvää osviittaa. Vastaavan työnjohtajan Risto Törmän mukaan eri käyttäjille järjestetään vierailuja uusiin tiloihin kevätkauden aikana. Koulun sisätiloissa saa mallitilojen avulla hyvän käsityksen tilojen muunneltavuudesta ja muista ominaisuuksista. Kaikkia tilojen yksityiskohtia ei ole vielä myöskään luotu lopullisesti lukkoon ja käyttäjät pääsevät itse tekemään valintoja katselmointien aikana.

Sisätiloissa on käynnissä erilaisia töitä listojen ja ovien asennuksesta ilmastointiasennuksiin ja kaapelointeihin.

Työnjohtaja Risto Törmän mukaan työt ovat edenneet kohteessa pitkälti suunnitelmien mukaisesti. Valmistuskeittiöön on asennettu keittiön laitteet, koneet ja varusteet. Astianpalautus- ja dieettilinjasto ovat myös valmistuneet. Ruokasalin jakelulinjasto asennetaan myöhemmin keväällä, kun ruokailutilan lattiat on saatu viimeisteltyä.

Myös ulkotyöt ovat edistyneet reippaalla tahdilla. Julkisivun viimeistely käynnistyy ja mm. räystäiden verhoukset valmistuvat pian.

Kinnarin uusi koulu rakennetaan uuden opetussuunnitelman mukaisesti avoimeksi oppimisympäristöksi. Nykyisen Kinnarin koulun pihapiiriin jää kaksi vanhaa rakennusta ja siirtotila.