Huolto- ja ylläpitopalvelut

Huolto- ja ylläpitopalvelut tuottaa sekä kokonaisvaltaista kiinteistöjen teknistä huoltopalvelua että perinteisiä talonmiespalveluja. Tavoitteenamme on ylläpitää kiinteistöjen käytettävyyttä, olosuhteita ja turvallisuutta sekä kiinteistöjen sisällä että ulkoalueille.  Lisäksi koordinoimme kiinteistöjen jätehuoltoa ja kierrätystä kestävän kehityksen periaatteella. Pyrimme takaamaan laadukkaan kiinteistötoiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.

Päivittäisiä huolto-ja ylläpitotöitä tekevät kiinteistöille nimetyt kiinteistöhoitajat ja talkkarit yhdessä työhön osallistuvat palveluesimiesten kanssa. Koko henkilöstö osallistuu säännöllisesti alan koulutukseen. Jokaiselle kiinteistöstä vastaavalle kiinteistönhoitajalle ja talkkarille on tehty viikko- ja kuukausihuoltosuunnitelma ja työn laatua seuraa palveluesimies laatukierroksillaan.

Lisäksi toteutamme tarvittaessa kiinteistöjen ja piha-alueiden kunnostuspalveluita puutarhurin ja konetyöpalvelun toimesta. Asuntojen ja kiinteistöjen kunnostuksessa käytämme tarvittaessa ostopalveluna rakennusalan ammattilaisia.

Vaativimmissa kiinteistöjen lämpö-, vesi-, ilmastointi-, sähkö-, automaatio-, rakennus-, yms. töissä käytämme tarvittaessa alan parhaita asiantuntijoita ja yhteistyökumppaneita.

Mestaritoiminnan autot

Mestaritalkkarit ovat saaneet kiitosta toiminnastaan asukkailta. Mestaritoiminnan ammattilaiset näkyvät Järvenpään katukuvassa päivittäin.